E-pentue

Emä: Energetics Bonfire "Kerttu"

Isä: AD BH VPG3 IP3 JK2 Eiku Vom Treffenwald " Eetu"

Kymmenen Energetics E-pentua syntyi helmikuussa 2013 yhdistelmästä Energetics Bonfire (Kerttu) ja AD BH VPG3 IP3 Eiku Vom Treffenwald (Eetu). Hieman toistoa edelliseen pentueeseen, sillä tämä pentue oli edellisen pentueen emän tyttärellä ja isän pojalla. Eli D-pentueen emä Riemu on myös Kertun emä ja D-pentueen isä Eddy on Eetun isä. 

Pentueen emä Kerttu on kodinvaihtajakoira, joka aloitti harrastamisen vasta aikuisiällä (haku + tottis +  pelastuskoiraharrastus). Kerttu on luonteeltaan tasapainoinen ja hyvähermoinen (myös luonntestituomareiden mukaan). Kerttu on ollut täysin terve ja koirana erittäin miellyttävä. Kertulle sulhaseksi haluttiin koira, jolla hyvän fyysisen kunnon ja terveyden lisäksi olisi jo hieman enemmän ikää, jälkeläisnäyttöä ja käyttötuloksia. Kriteerit täytti Saksasta Suomeen tuotu Eetu. Airikset harvoin vaihtavat kotia, mutta myös Eetu on kodinvaihtaja, joka muutti aikuisiällä nykyiseen kotiinsa. Eetu on tehnyt kilpailutuksia (IPO) vanhan ja nykyisen omistajan kanssa. Eetu on koirana erittäin miellyttävä, ei liian kova ja harrastuskäytössä toimiva. Toivomuksena oli, että nämä kaksi erittäin miellyttävää koiraa jättäisivät "lungia huippuluonnetta" ja toimivaa harrastusmoottoria jälkeläisilleen. 

Pentue on ns. sekalinjainen, näyttelylinjainen emä ja käyttölinjainen isä. E-pentueen koirat ovat hyvin nuoria, joten pääasiassa ne ovat tähän mennessä vasta pistäneet omistajien elämän kodeissa uuteen uskoon ja testanneet pysyvätkö omistajat menossa mukana ;). Pentujen harrastuksiin nyt 1-vuoden iässä kuuluu mm. toko / tottis, haku, agility, jäljestys. Yksi koira on jo kuvattu (lonkat, kyynärpäät) hyvin tuloksin ja kaksi koiraa on osallistunut menestyksekkäästi pentunäyttelyihin ja muutamaan junioriluokan näyttelyyn. Kunhan tulee hieman lisää ikää, niin tästäkin jengistä kuullaan vielä... ;).

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Everlast "Rommi"

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Explosive Power "Jare"

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Ensiferum "Kaapo"

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Electric Flame "Max"

Kuvateksti

Energetics Encore Eiku "Pelle"

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Extreme Talent "Masa"

Kuvateksti

Energetics Enchanted Energy "Risu"

Kuvateksti

Energetics Endless Joy "Cämmi"

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Energetics Evil Queen "Arri"

Kuvateksti

LV JW-14 Energetics Eternal Fire "Disa"